Follow us

Η Ελισάβετ Σπανού στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα για τη μητρότητα "Έχει μοναξιά και κλεισούρα, πρωτόγνωρα συναισθήματα"

Η Ελισάβετ Σπανού είπε αυτό που όλες οι μαμάδες θέλουν να ακούσουν.

MissBloom TEAM
elisavet_spanou @elisavet_spanou

Μία από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής της βιώνει η Ελισάβετ Σανού, αφού στις 31.05 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Την ανακοίνωση του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στο Instagram κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με το εξής κείμενο

"Τα καταφέραμε… κορίτσι μου. Έχοντας γύρω μας, μια μεγάλη αγκαλιά…Υπήρχε ένα πλέγμα προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό για μένα και αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήρθε στον κόσμο. (...) Μαμά... μπαμπά… εύχομαι να καταφέρνω να στέκομαι δίπλα στο κορίτσι μου με την φροντίδα και την αγάπη που δώσατε".

Την Παρασκευή 21.06 μάλιστα, η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για τη μητρότητα με τους διαδικτυακούς φίλους της, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλες τις μαμάδες.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε

"Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και πράγματα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Ξαφνικά μπήκε στη ζωή μου το θήλαστρο, οι πάνες και όλα είναι καινούργια και περίεργα, αλλά όταν είμαστε αγκαλιά, με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όλους".

Δες εδώ την ανάρτησή της

Η Ελισάβετ Σπανού στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα για τη μητρότητα "Έχει μοναξιά και κλεισούρα, πρωτόγνωρα συναισθήματα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr