Follow us

Τελικά ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος; Η είδηση που εκτόπισε από το επίκεντρο μέχρι και την υπόθεση Λύτρα

Η χαρμόσυνη είδηση που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά instagram

Το ξεστόμισε η Φαίη Σκορδά και έκτοτε οι ρεπόρτες του καλλιτεχνικού, και όχι μόνο, ρεπορτάζ, έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να μάθουν ποια τραγουδίστρια που βραβεύτηκε στα Mad Video Music Awards περιμένει παιδί. "Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός. Για μια εγκυμοσύνη που έρχεται… Δεν θέλω να πω στοιχεία, γιατί είναι σαν να το λέω. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο και έτυχε να το μάθω. Δεν θα μείνω… Την είδαμε επί σκηνής και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο. Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι πολύ νωρίς. Δεν θα το μάθουμε σύντομα. Χάρηκα τόσο πολύ!" , είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Η ίδια η Φαίη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έλαβε δεκάδες μηνύματα που την ρωτούν ποια είναι η έγκυος χωρίς ωστόσο εκείνη να αποκαλύπτει τίποτα. Το ίδιο συνέβη και με εμάς που εργαζόμαστε στον χώρο των μίντια. Προφανώς δεν έχουμε ιδέα αλλά φίλοι και γνωστοί την έκαναν την προσπάθειά τους. Και τελικά άρχισα να αναρωτιέμαι: Για ποιο λόγο ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για την εγκυμοσύνη μιας άγνωστης προς εμάς γυναίκας, της οποίας το μωρό, λογικά δεν θα γνωρίσουμε ποτέ; Είναι η ανθρώπινη φύση και περιέργεια, ή μία ροπή προς το κουτσομπολιό που αρκετοί έχουν, και ας μην το παραδέχονται; Μήπως απλά επικεντρωνόμαστε σε ευχάριστες ειδήσεις γιατί έχουμε αγανακτήσει με τις αρνητικές; Πόλεμοι, θάνατοι, γυναικοκτονίες, ξυλοδαρμοί, παιδιά που λιμοκτονούν... Το καθημερινό μενού των ειδήσεων είναι τουλάχιστον θλιβερό. Και ενώ δεν πρέπει να αδιαφορούμε και να γυρνάμε την πλάτη σε τέτοια ζητήματα, είναι μερικές μέρες που απλά θέλουμε να δούμε μία αγαπημένη σελέμπριτι με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια που βραβεύτηκε στα MAD VMA | H αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

Εικασίες δεν μπορούμε να κάνουμε για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα φανεί. Και τότε η τραγουδίστρια θα προχωρήσει στην ανακοίνωση. Και στη συνέχεια, θα βρούμε μία άλλη πιθανή εγκυμοσύνη να ασχοληθούμε. Έτσι πάνε αυτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr