Follow us

Η Δέσποινα Βανδή με λεοπάρ πουκάμισο δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για τις δύο συναυλίες της στην Κρήτη.

MissBloom TEAM
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στη σκηνή των MAD VMA ότι ετοιμάζει με τον Αντώνη Ρέμο δύο συναυλίες στην Κρήτη από τις οποίες όλα τα έσοδα θα δοθούν σε σωματεία που βοηθούν κακοποιημένες γυναίκες.

Η Μελίνα Νικολαΐδη σε μία αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη και την κυρία Μαίρη Παχιαδάκη, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου.

"Η κ.Μαιρη Παχιαδακη είναι μια σπουδαία γυναίκα! Είναι η ψυχή του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν.Ηρακλειου και έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα γυναικών και παιδιών που είναι θύματα κακοποίησης. Η δράση τους μετράει πάνω από 20 χρόνια. Την συνάντησα χθες το απόγευμα και πραγματικά με συγκίνησε με όλα αυτά που έχει κάνει και θέλει να κάνει. Όσο υπάρχουν τέτοιοι Άνθρωποι υπάρχει και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο κι έναν καλύτερο κόσμο. Σε αυτήν την προσπάθεια τόσο εγώ όσο και ο Αντώνης θα σταθούμε δίπλα και θα τη στηρίξουμε με τις δυο μεγάλες συναυλίες που θα κάνουμε στις 31/7 στο στάδιο Ηρακλείου και στις 2/8 στο στάδιο των Χανίων. Είμαι ήδη σίγουρη πως αυτές τις δυο νύχτες θα υπάρχει μια μαγεία παραπάνω…” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr