Follow us

Φαίη Σκορδά | Η αινιγματική ανάρτηση μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Είναι τελικά ερωτευμένη η παρουσιάστρια;

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά Instagram

Εδώ και λίγα 24ωρα ένας νέος έρωτας φημολογείται ότι ανθίζει στην ελληνική showbiz και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Μετά τις έντονες φήμες περί σχέσης του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά φαίνεται πως και η πρώην σύζυγός του είναι ερωτευμένη ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, τελευταία έχει έρθει πολύ κοντά με τον επιχειρηματία, Γιώργο Μπαρμπαλιά. Το όνομά του είναι γνωστό καθώς ανήκει σε ιστορική οικογένεια της Αθήνας, ενώ πρόσφατα είχε συνδεθεί, λανθασμένα, με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η πιο τρανή απόδειξη του ειδυλλίου, μέχρι στιγμής, είναι το γεγονός ότι και οι δύο βρέθηκαν πρόσφατα στη Μύκονο, ποζάροντας μάλιστα και μαζί σε ομαδική φωτογραφία. Για την ώρα η παρουσιάστρια τηρεί σιγήν ιχθύος, όπως γενικότερα κάνει για τα προσωπικά της. Προτεραιότητα παραμένουν πάντα οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, Γιάννης και Δημήτρης.

Ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά | Αυτός είναι ο φημολογούμενος σύντροφός της

Βέβαια, επειδή το ρεπορτάζ "τρέχει” δεν μπορέσαμε να μην σταθούμε στο αινιγματικό insta story που ανέβασε η Φαίη, ή για την ακρίβεια που έγινε mention και αναδημοσίευσε. "Κάποιος με ρώτησε, ποιος σε πλήγωσε; Κι εγώ του απάντησα, οι δικές μου απαιτήσεις”.

Φαίη Σκορδά | Η αινιγματική ανάρτηση μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr