Follow us

Lauren Sanchez | Με τον Jeff Bezos και τον πρώην σύντροφό της για διακοπές στην Ελλάδα - Το κίτρινο φόρεμά της

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στη Μύκονο

MissBloom TEAM
lauren

Την Ελλάδα επέλεξαν για ολιγοήμερες διακοπές ο Αμερικανός δισσεκατομυριούχος Jeff Bezos, 60 ετών με την αρραβωνιαστικιά του, Lauren Sanchez, 54 ετών. Στη συντροφιά τους ήταν ο πρώην σύντροφος της Lauren, Tony Gonzalez και η νυν σύζυγός του, Τobie. O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα δύο ζευγάρια σε σκάφος να γελούν και να περνούν ευχάριστα την ώρα τους. Οι φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail. Οι διακοπές στην Ελλάδα συνεχίστηκαν και ο φωτογραφικός φακός απαθάνατισε τον ιδρυτή της Amazon μαζί με τη δημοσιογράφο και πρώην τηλεπαρουσιάστρια στη Μύκονο.

Η 54χρονη Sanchez επέλεξε για τη βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου ένα κίτρινο μίντι φόρεμα που αγκάλιαζε τις καμπύλες της που συνδύασε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Κρατούσε μία λευκή δερμάτινη τσάντα γαλλικού οίκου. Ο Jeff Bezos δεν την άφησε στιγμή από το χέρι του.

Η Lauren μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Tony Gonzalez, είναι γονείς του 23χρονου Nikko. Είχαν χωρίσει λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους αλλά διατήρησαν άψογες σχέσεις.

Lauren Sanchez | Με τον Jeff Bezos και τον πρώην σύντροφό της για διακοπές στην Ελλάδα - Το κίτρινο φόρεμά της

TZEF BEZOS
jef bezos
JEFF

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr