Follow us

Kate Middleton | Αυτή είναι η νέα εμφάνισή της;

Οι ελπίδες των θαυμαστών ότι θα την ξαναδούν σε επίσημη εμφάνιση, αναπτερώθηκαν μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Trooping The Colour

Kate Splash news/ Ideal images

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέκαθεν παρακολουθούσε το Wimbledon καθώς έχει μεγάλη αγάπη στο τένις. Οι βασιλικοί θαυμαστές εύλογα λοιπόν αναρωτιούνται αν η πριγκίπισσα Kate θα εμφανιστεί σε κάποιον από τους αγώνες του τουρνουά τένις. Οι ελπίδες των θαυμαστών ότι θα την ξαναδούν σε επίσημη εμφάνιση, αναπτερώθηκαν μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Trooping The Colour, όπου γιορτάζονται τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου. Η 42χρονη έδειχνε υπέροχη σε αυτή την εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα William και των τριών παιδιών της, του George, της Charlotte και του Louis.

Ωστόσο το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει επιβεβαιώσει αν η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα θα εμφανιστεί στο τουρνουά τένις. Η ίδια όμως στην ανάρτησή της, μέσω της οποίας μοιράστηκε τα νεότερα για την υγεία της, έγραψε ότι βρίσκεται σε "καλή διαδικασία" και ότι υπάρχουν "καλές και κακές μέρες". Ελπίζει συνέχισε να πραγματοποιήσει κάποιες "δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού" καθώς γνωρίζει ότι "δεν έχει βγει από το δάσος ακόμα".

Όσον αφορά τη θεραπεία στην οποία συνεχίζει να υποβάλλεται έγραψε: "θα συνεχιστεί για κάποιους μήνες ακόμα. Υπάρχουν ημέρες που νιώθω αρκετά καλά και είναι χαρά για εμένα να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή των παιδιών μου, να περνάω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, όπως επίσης να ξεκινώ να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr