Follow us

Η αμοντάριστη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε δημοσιογράφο | "Λύσσαξες, τι θες;"

Στο δημόσιο λόγο της, μιλούσε πάντα με αργό ρυθμό κοιτάζοντας την κάμερα με τον συνομιλητή της να αρκείται τελικά σε κάποιες λοξές ματιές της.

ALIKI

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εκτός από ένα φαινόμενο υπήρξε και ένα αίνιγμα. Πόσο κοντά ήταν η περσόνα της σταρ στην προσωπικότητά της, τα όρια ήταν άραγε πάντα διακριτά ή τα δύο πρόσωπα της Βουγιουκλάκη εναλλάσσονταν κατά περίπτωση;

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε πει για τον γάμο τους ότι αισθανόταν ότι και εκεί η Αλίκη έπαιζε έναν ρόλο. Η ίδια σε μία από τις κουβέντες της στη Μαλβίνα είχε πει πώς όταν έπιανε πάτο, της έκανε νόημα η σταρ Αλίκη και τη σήκωνε ξανά όρθια. Αίνιγμα λοιπόν.

Στο δημόσιο λόγο της, μιλούσε πάντα με αργό ρυθμό κοιτάζοντας την κάμερα με τον συνομιλητή της να αρκείται τελικά σε κάποιες λοξές ματιές της. Στην καθημερινότητά της, όμως μιλούσε σε αρκετά πιο γρήγορο ρυθμό. Σε ένα βίντεο αμοντάριστο, η Αλίκη ακούγεται να λέει στο δημοσιογράφο που της ζητούσε να της θέσει ακόμα κάποιες ερωτήσεις: "Λύσσαξες, τι άλλο θες;". Όμως τελικά του απάντησε και όταν εκείνος τη ρώτησε για το αν τυχόν είχαν δισταγμούς οι γονείς των παιδιών που για να συμμετέχουν στην παράσταση "Η Μελωδία της Ευτυχίας" εκείνη με χιούμορ είπε: "Είναι ευτυχείς. Βοηθούν και στο ταμείο!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr