Follow us

Η σύζυγος του legend Παναγιώτη Φασούλα, Μάσα, στην αμμουδιά

MissBloom TEAM
μασα papadakispress

Όλες οι φίλες και οι φίλοι της W.I.N. Hellas ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα και συναντήθηκαν στην πλαζ του πρώην camping Βούλας, δίπλα στο The C Beach, για το 11ο "Celebrity Beach Volleyball Game” που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος, όπως κάθε χρονιά, στην ενδυνάμωση των γυναικών.

Ανάμεσα στις γυναίκες που στήριξαν τη διοργάνωση ήταν η Μάσα Φασούλα, η σύζυγος του θρύλου του μπάσκετ, Παναγιώτη Φασούλα. Φωτογραφήθηκε με τη Μαριέττα Χρουσαλά που επίσης έδωσε το παρών στον αγώνα, φορώντας ένα μπλε τοπ με το λογότυπο της διοργάνωσης και ένα μαύρο σορτς.

Μαζί με τον Παναγιώτη Φασούλα έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μιριέλλα που ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της, στο μπάσκετ. Η 26χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στην Αμερική.

Σχετικά με τον μπαμπά της, η 26χρονη είχε δηλώσει ότι: "Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτά που έχει καταφέρει ο μπαμπάς μου. Είναι θρύλος, είναι legend…Για μένα όμως η σχέση μας ήταν κανονική. Το μπάσκετ ήταν παντού στο σπίτι. Είχαμε πολύ κανονική σχέση".

Η σύζυγος του legend Παναγιώτη Φασούλα, Μάσα, στην αμμουδιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr