Follow us

Η σπάνια εμφάνιση της Λίζας Δουκακάρου με τον σύζυγό της - Ήρεμη και χαμογελαστή

Στο Καλλιμάρμαρο στάδιο έδωσε το παρών το ερωτευμένο ζευγάρι

MissBloom TEAM
ΛΙΖΑ

Μία σπουδαία μουσικής συνάντηση, κορυφής όπως χαρακτηρίστηκε εύστοχα από τα Μέσα, έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Καλλιμάρμαρο. Δύο από τους πλέον εμβληματικούς και αγαπημένους στο ευρύ κοινό ερμηνευτές κλασικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο τενόρος Χοσέ Καρέρας και ο τενόρος και μαέστρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, τραγούδησαν μαζί, όπως παλιότερα, τότε που με τον Λουτσιάνο Παβαρότι αποτελούσαν τη χρυσή τριάδα της όπερας.

Στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε στο Παναθηναΐκό στάδιο, έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου και ο σύζυγός της Παντελής Οικονόμου. Η δημοσιογράφος φορούσε ένα μάξι σατέν εμπριμέ φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό που συνδύασε με animal print πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν σε απόλυτα φυσικούς τόνους, αναδεικνύοντας πολύ διακριτικά τα χαρακτηριστικά της.

"Είναι δεύτερη ευκαιρία. Βλέπω τον δεύτερο γάμο μου σαν δεύτερη ευκαιρία γιατί όταν περάσεις από καταστάσεις οι οποίες όντως είναι πολύ σκληρές, είναι δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που συμβαίνει και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία" είχε πει στο "Στούντιο 4” η έγκριτη δημοσιογράφος που για πολλά χρόνια παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων.

Η σπάνια εμφάνιση της Λίζας Δουκακάρου με τον σύζυγό της - Ήρεμη και χαμογελαστή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr