Follow us

Πανέμορφο παρανυφάκι η Αέλια Κατσούλη | Στον γάμο του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

Με πριγκιπικό λευκό φόρεμα.

MissBloom TEAM
Αέλια Κατσούλη NDP

Σαν μικρή πριγκίπισσα στον γάμο του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη είχε βρεθεί ως παρανυφάκι πριν από 10 χρόνια η Αέλια Κατσούλη. Η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη είχε τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, όταν έγινε παρανυφάκι στο γνωστό ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη παντρεύτηκαν το 2015 στην εκκλησία της Παναγίας Καταφυγιώτισσας στην Παλαιά Φώκαια. Κοντά στο ζευγάρι είχαν βρεθεί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου με τη μικρή Αέλια που ήταν ντυμένη στα λευκά.

Πανέμορφο παρανυφάκι η Αέλια Κατσούλη | Στον γάμο του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

Αέλια Κατσούλη

Μαζί με τα άλλα δυο παρανυφάκια του ζευγαριού, η μικρή Αέλια είχε ποζάρει με τον γαμπρό, αλλά και με τη μητέρα της, Κατερίνα Καραβάτου και ήταν μια κούκλα.

Αέλια Κατσούλη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε στενή φιλία με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου και είχε συνεργαστεί και τηλεοπτικά με το πρώην ζευγάρι στην εκπομπή "Στα καλά καθούμενα".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr