"Τι ωραία να ενώνονται οι διαφορετικές κουλτούρες" | Η Μάρα Ζαχαρέα για ασιατικό street food στο Ψυχικό

Το διαφορετικό πρωινό Κυριακής της γνωστής παρουσιάστριας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια βόλτα με "ασιατικό" αέρα στα βόρεια προάστια έκανε το πρωί της Κυριακής 4/5 η Μάρα Ζαχαρέα. Η διευθύντρια Ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού βρέθηκε στην Α’ Πλατεία Ψυχικού και έδωσε το "παρών" στο 3o ASEAN Plus Βazaar που πραγματοποιεί το Συμβούλιο της ASEAN, μέλη της οποίας είναι οι Πρεσβείες της Ινδονησίας, Ταϊλάνδης, Φιλιππίνες και Βιετνάμ.

Το ASEAN Plus Βazaar οργανώνεται σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Οι Φίλοι του παιδιού" και τη συμμετοχή των Πρεσβειών της Ιαπωνίας, Κορέας, Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Κίνας και του Προξενείου της Μαλαισίας. Στο συγκεκριμένο μπαζάρ ο κόσμος μπορεί να γνωρίσει την ασιατική κουλτούρα, να αγοράσει χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, παιχνίδια, τσάντες, αξεσουάρ, βιβλία και σπιτικά γλυκά. Και φυσικά, να δοκιμάσει αυθεντικά ασιατικά εδέσματα και να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα στηρίζοντας τη δράση του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού".

Η Μάρα Ζαχαρέα έδωσε δυναμικά το "παρών" στο μπαζάρ και έκανε μια ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες από τα διάσημα ασιατικά πιάτα που ετοίμαζαν εκεί και όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

"Τι ωραία να ενώνονται οι κοινότητες και οι διαφορετικές κουλτούρες!", ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε Επίσης