Follow us

Δήμος Αναστασιάδης | "Το παιδάκι που περιμένουμε με την Τζένη Θεωνά είναι..."

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το παιδί που περιμένουν αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Θεωνά για την εμφάνιση της στη Εurovision και την φουσκωμένη κοιλίτσα.

MissBloom TEAM
αναστασιαδης NDP Photo Agency

Στο Breakfast@star και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης με αφορμή το νέο του τραγούδι και το βίντεο κλίπ που γυρίστηκε μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του αλλά και την συγκίνηση και χαρά που αισθάνεται για το ευχάριστο αυτό νέο: "Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας για δεύτερη φορά. Η Τζένη είναι πέντε μηνών. Αρχές Οκτωβρίου περίπου θα έρθει το δεύτερο παιδί μας. Το λέμε το φύλο, είναι αγόρι. Θα έχουμε δυο αγοράκια".

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ότι θα είναι παρών κατά την διάρκεια της γέννας ως ελάχιστη στήριξη στην σύντροφο του: "Θα μπω στη γέννα, δε φοβάμαι. Μπαίνω, και κλαίω και όλα. Και την πρώτη φορά είχα μπει".

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr