
Η Κατρίνα Τσάνταλη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Ανδρέα Βούλγαρη.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η επιχειρηματίας είπε: "Είναι και ζόρι ο ερχομός ενός παιδιού. Μέχρι να το βρεις και να συνειδητοποιήσεις όλες τις αλλαγές. Δεν είναι απλό. Εδώ και αρκετά χρόνια ήμουν με εξωσωματικές και πήρα πάρα πολλά φάρμακα, δεν είμαι και 20 χρόνων... είναι αναμενόμενο να μην είναι μια εγκυμοσύνη, με μια μικρή κοιλίτσα. Ήταν αρκετά δύσκολο αλλά δεν είναι μόνο το θέμα των κιλών. Πρέπει να ανοίξει το κεφάλαιο συζήτησης για τις γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρκετή βοήθεια γενικότερα στις γυναίκες που επιλέγουν αυτόν τον δρόμο".
Πρόσφατα, η Κατρίνα Τσάνταλη μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία του Άρη της, ο οποίος είναι στον μεγάλο κήπο του σπιτιού τους και ετοιμάζεται να παίξει. Όπως βλέπουμε ο κήπος είναι γεμάτος παιχνίδια, ενώ έχει και ένα μηχάνημα για φούσκες.
Η Κατρίνα Τσάνταλη φωτογραφίζει τον γιο της στον κήπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr