Follow us

"Eυτυχώς που δεν αναγκάστηκαν οι γονείς μου να με μεγαλώσουν - Κρατήσαμε την υπέροχη σχέση του Σαββατοκύριακου"

Όσα εκμυστηρεύτηκε η Ναταλία Γερμανού για τους γονείς της και της επιλογές που έκανε στην προσωπική της ζωή

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο "Ενώπιος Ενωπίω" και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά της χρόνια και το διαζύγιο των γονιών της, το πόσο την επηρέασε το όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε αρχικά στον γάμο της με τον Πέτρο Ίμβριο και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αναφέροντας ότι: "Ήταν η πιο σωστή μου απόφαση που παντρεύτηκα. Είχα αγχωθεί πάρα πολύ, γιατί είχε γεμίσει με κόσμο το σπίτι και έπαθα κάτι σαν κρίση πανικού. Ο γάμος μού πάει αλλά εγώ δεν του πάω. Είναι ένας πολύ ωραίος θεσμός για άλλους ανθρώπους. Είναι μια συνθήκη που απαιτεί κάποια πράγματα, δηλαδή μονιμότητα, οικογένεια. Νομίζω ότι εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν την αντέχω την μονιμότητα. Έπειτα πολύ λογικά ο Πέτρος ήθελε να κάνει παιδιά, τα οποία και έκανε. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά και δεν μπορούσα να του το στερήσω αυτό"

Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης, σημείωσε ότι: "Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω παιδί σε κάποια φάση της ζωής μου, που πλέον θα είχα τελειώσει με τις δουλειές και θα ήμουν πανέτοιμη να αναλάβω την πλήρη ευθύνη και να αφοσιωθώ 100% σε ένα παιδί. Στα 32 μου που παντρεύτηκα τον Πέτρο, το μυαλό μου ήταν πάνω από το κεφάλι μου. ήταν στην καριέρα και δεν ήθελα να επαναλάβω τα λάθη των γονιών μου και να μεγαλώσει και το δικό μου παιδί με γιαγιά. Εγώ μεγάλωσα μαγικά με τη γιαγιά μου, αλλά τα παιδιά είναι για να μεγαλώνουν με γονείς -ανάδοχους, φυσικούς, βιλογικούς, θετούς -αλλά με γονείς, ίσως".

Μιλώντας γενικότερα για την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Γερμανού εκμυστηρεύτηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου πως: "Οι σύντροφοι που βρέθηκαν μαζί μου και έζησαν μαζί μου είτε 6 μήνες είτε 7 χρόνια, δε φοβήθηκαν, άρα ήταν οι σωστοί σύντροφοι. Όλοι όσοι φοβούνται ή τρομάζουν με οτιδήποτε αποτελεί το παζλ που λέγεται 'Ναταλία'... Αν φοβάται δεν είναι ο σωστός σύντροφος. Η δημοσιότητα έβλαψε κάποιες σχέσεις μου πολύ, δεν είναι όλοι μαθημένοι και προετοιμασμένοι να ξυπνήσουν την άλλη μέρα το πρωί, να τρώνε το πρωινό τους και να βλέπουν πρωινές εκπομπές και συναδέλφους -με καλή διάθεση θα που εγώ, δεν πιστεύω ότι κανείς είχε τη διάθεση να με θάψει- να με σχολιάζουν και να λένε 'Την είδαμε το προηγούμενο βράδυ εκεί' ή 'Το καινούργιο της αμόρε'. Δεν είναι όλοι έτοιμοι για αυτό. Δεν μετανιώνω που έδωσα προτεραιότητα στην καριέρα μου, νομίζω ότι τα ισορρόπησα μια χαρά. Έκανα τη δουλειά που αγαπώ και συνεχίζω να την κάνω και την αγαπώ ακόμα και την κάνω με μεράκι και χαρά και θα ήμουν πολύ αχάριστη αν πω ότι στερήθηκα πράγματα από την προσωπική μου ζωή".

Στη συνέχεια της συζήτησης, η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για τους γονείς της, Φρέντυ Γερμανό και Εριέττα Μαυρουδη, υπογραμμίζοντας πως: "Οι γονείς μου χώρισαν πριν γίνω δύο ετών. Υπάρχουν παιδιά που το διαζύγιο των γονιών τους τα οδηγεί στο να γίνουν πολύ φροντιστικοί γονείς και να πουν πως 'Ό,τι δεν έζησα εγώ θα του δώσω στα παιδί μου'. Άλλά παιδιά μεγαλώνουν λέγοντας ότι 'Δε θέλω να περάσει και το παιδί μου αυτό που πέρασα εγώ'. Εγώ ήξερα ότι γεννήθηκα από δύο χαρισματικούς γονείς, υπέροχους και καταπληκτικούς ανθρώπους. Από τα 20-21 χρόνια της η μητέρα μου αποφάσισε ότι 'Είναι η ώρα μου να ζήσω, να εργαστώ, να κάνω καριέρα' και είπε στον μπαμπά μου 'Τώρα, εσύ είσαι ο άνθρωπος που κυρίως από τους δυο μας ήθελε περισσότερο ένα παιδί, να αναλάβεις την κόρη σου'. Ο μπαμπάς μου είπε 'Εγώ με χαρά, αλλά δεν προλαβαίνω. έχω την εφημερίδα' και νομίζω ότι με περνούσαν ο ένας στον άλλον. Μπήκε στη μέση η γιαγιά και είπε 'Εγώ'. Δεν ξέρω πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε αναγκαστεί να με μεγαλώσει η Εριέττα ή αν είχε αναγκαστεί να με μεγαλώσει ο Φρέντυ, αλλά θα πω ότι ευτυχώς που δεν αναγκάστηκε κανείς και κρατήσαμε αυτήν την υπέροχη σχέση του Σαββατοκύριακου. Είχαν και οι δύο χρόνο να ζήσουν, να εργαστούν, να μην μείνουν με απωθημένα και να μπορέσουν να μου δώσουν την αγάπη τους καθαρή και απαλλαγμένη από γκρίνια".

Επιπλέον, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό, υπογραμμίζοντας πως: "Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου λείπει από τον πατέρα μου. Ο μπαμπάς πέθανε το 1999 που σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν είχα χρειαστεί να περάσω από περίεργες επαγγελματικές στενωπούς, τα πράγματα ήταν βατά και πιο ήρεμα. Πιο πολύ αυτό που είχα ανάγκη ήταν η αγκαλιά του και η συμβουλή του σε ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή μου. Θα φανεί παράξενο αλλά τα προσωπικά μου τα συζητούσα την Φρέντυ και καμιά φορά όταν τύχαινε κάτι επαγγελματικό με την Εριέττα, γιατί ήξερα ότι ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να ανακατεύεται σε τίποτα που να έχει σχέση με την τηλεόραση. Υπήρχε ένα stop εκεί από τη μεριά του [...] Ήταν τόσο τρυφερός, ήταν μια αγκαλιά, έτοιμος να ακούσει όλα τα προσωπικά του παιδιού του. Έφυγε 64 χρονών, πάρα πολύ νέος. Μου είχε υποσχεθεί ένα ταξίδι στη Βιέννη, γιατί μου έλεγε πόσο όμορφα είναι τα Χριστούγεννα στη χιονισμένη Βιέννη και δεν προλάβαμε ποτέ. Έφυγε τον Μάιο και πήγα τον επόμενο χειμώνα και έκλαιγα όλες τις ημέρες που ήμουν εκεί, στη χιονισμένη Βιέννη".

Όσον αφορά τη σχέση της με την μητέρα της, Εριέττα Μαυρουδή, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι: "Είναι μία ιδιαίτερη εξίσωση, ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με μία γυναίκα για την οποία -και στην ψυχοθεραπεία που έχω κάνει τόσα χρόνια και την ψυχανάλυση- καταλίγω στο συμπέρασμα ότι από μικρό παιδί αυτό που προσπαθούσα να κάνω είναι να είμαι αρεστή στην Εριέτα. Θεωρούσα ότι στο Φρέντυ ήμουν αρεστή, έτσι και αλλιώς έδειχνε την αδυναμία του από τότε που ήμουν δύο ετών. Η μαμά ήταν αυτή που την ικανοποιούσες δυσκολότερα. Μου έλεγε 'Στάσου λίγο πιο ίσια', 'Χάσε μερικά κιλά', 'Μάθε αγγλικά και γαλλικά'... Τώρα η σχέση μας είναι πολύ γλυκιά και απόλυτης ισότητας και πλήρους αποδοχής. Ακόμα είμαι στην εκπομπή και μου στέλνει μηνύματα για το τι να διορθώσω. Αυτό είναι χούι, είναι η μαμά μου".

"Το γεγονός ότι κατά καιρούς είχα σχέσεις με νεότερους άνδρες δεν ήταν θέμα ανασφάλειας αλλά επειδή μου άρεσαν. Έτσι ήθελα και έτσι έκανα. Μετά μου άρεσε ένας μεγαλύτερος ή ένας συνομήλικος και είχα σχέση μαζί του. Δεν είναι όλα προϊόν ανασφάλειας. Τον τελευταίο καιρό η προσωπική μου ζωή είναι πολύ προστατευμένη, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ όμως σε ο,τι έχει να κάνει με το πώς μιλώ στις συνεντεύξεις μου, τι αφήνω να φανεί και αν είμαι διάφανη, έτσι θα είμαι πάντα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο, πιστεύω ότι ξέρει πάρα πολύ καλά να κρίνει" είπε καταληκτικά η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr