
Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το ζευγάρι που πριν από 15 χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι ζει love and married έχοντας φτιάξει μια πανέμορφη οικογένεια με τρία παιδιά: τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον μικρό Κωνσταντίνο.
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων από τον λαμπερό τους γάμο, η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε μερικές τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με τον σύζυγό της. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή μάλιστα, αποκάλυψε και το αγαπημένο τους μέρος για διακοπές, που δεν είναι άλλο από το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.
Το ζευγάρι μάλιστα ποζάρει αγκαλιά πάνω στο σκάφος με φόντο την πιο διάσημη παραλία των Επτανήσων.

"Χαρούμενη επέτειο Λέοντα Πατίτσα", έγραψε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε πως στην τελευταία φωτογραφία από το καρουζέλ με τις εικόνες που δημοσίευσε βρίσκεται ο επίγειος "παράδεισός" τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr