Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θέλησαν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και έτσι έκαναν μία μίνι απόδραση στην Κέρκυρα.
Η επιχειρηματίας και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, απόλαυσαν τις στιγμές τους στο νησί, χωρίς να μοιράζονται φωτογραφίες στα social media.
"Η ζωή είναι προκύπτουσα, αλλιώς ξυπνάς αλλιώς τελειώνει η μέρα, εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τέταρτο παιδί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι με έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει κάνει ένα κύκλο ζωής, πέρασα και αρκετό διάστημα μόνη", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.
Και μπορεί το ζευγάρι να μην γνωστοποίησαν το ταξίδι τους, όμως στα social media κυκλοφόρησε μία φωτογραφία τους από ένα εστιατόριο που πήγαν και γευμάτισαν.