Με animal print μπικίνι η Μαρία Βοσκοπούλου | Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου στο Λαγονήσι

Τια καλοκαιρινές βουτιές της απήλαυσε η Μαρία Βοσκοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τις πρώτες ζεστές μέρες του Ιούνη απήλαυσε η κόρη της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου και βρέθηκε σε εντυπωσιακό resort στο Λαγονήσι. Η νεαρή ηθοποιός χαλάρωσε πλάι στην πισίνα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό μαγιό που επέλεξε για το καλοκαίρι.

Με ένα animal print μπικίνι και άψογες αναλογίες η Μαρία Βοσκοπούλου ποζάρει μπροστά από την πισίνα του ξενοδοχείου που έμεινε στο Λαγονήσι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου που ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της στον χώρο της υποκριτικής, έκανε ένα διάλειμμά από το πρόγραμμά της και πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πλάι στη θάλασσα.

Πριν από λίγες μέρες η ίδια βρέθηγκε στο "Περιβόλι στη Βάρη" για να στηρίξει τη μητέρα της, η οποία και παρουσίασε το νέο βιβλίο συνταγών με έμπνευση από την Κέρκυρα.

Διαβάστε Επίσης