Σία Κοσιώνη | "Εγώ αυτήν την εικόνα μπορώ να την χαζεύω ώρες"

Η αφιέρωση στον Κώστα Μπακογιάννη για την γιορτή του Πατέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα του Πατέρα, μια ξεχωριστή μέρα για να τιμήσουμε όλους εκείνους που με την παρουσία, την αγάπη και τη στήριξή τους διαμορφώνουν τη ζωή των παιδιών τους. Η Σία Κοσιώνη, με μια πολύ τρυφερή κίνηση, αφιέρωσε μια όμορφη δημοσίευση στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, αναδεικνύοντας με τον πιο ζεστό τρόπο τον ρόλο του ως πατέρας.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή δημοσιογράφος βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο τους, σε μια οικογενειακή στιγμή γεμάτη στοργή και αγάπη. Η εικόνα εκπέμπει ζεστασιά, τρυφερότητα και αληθινή ευτυχία, στοιχεία που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία του οικογενειακού δεσμού.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Σία Κοσιώνη έγραψε με τα πιο γλυκά λόγια: "Εγώ αυτήν την εικόνα μπορώ να την χαζεύω ώρες... Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου!", εκφράζοντας έτσι το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της για τον σύζυγό της, που με την καθημερινή του παρουσία και φροντίδα αποτελεί το στήριγμα της οικογένειάς τους.

Η ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη