
Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει πολλά ταλέντα από τους γονείς της, τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη. Εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, η νεαρή Μελίνα αποκάλυψε πρόσφατα και ένα ακόμα ταλέντο: αυτό της μαγειρικής.
Ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος, δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο έδειχνε το παστίτσιο που του ετοίμασε η Μελίνα. Το ταψί με το φαγητό έδειχνε τόσο λαχταριστό, αφού πρόκειται για ένα μαμαδίστικο φαγητό, στο οποίο όλοι έχουμε αδυναμία.
Να θυμίσουμε πως και ο αδερφός της Μελίνας, ο Γιώργος Νικολαΐδης, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ταλέντο στη μαγειρική, με στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό στο μέλλον. Φαίνεται πως η οικογένεια Νικολαΐδη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα.
Δες εδώ τη φωτογραφία

Παστίτσιο στο τηγάνι
Υλικά
- 250 γρ. ριγκατόνι
- 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 1 στικ σέλερι
- 1 σκ. σκόρδο
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 50 γρ. βούτυρο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 200 γρ. ντομάτες, τριμμένες
- 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
- 700 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 2 αυγά, μεσαία
- 1 μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβεις το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, και αφήνεις στην άκρη.
- Τοποθετείς ένα τηγάνι διαμέτρου 28 εκ. (που να χωράει στον φούρνο) σε δυνατή φωτιά και αφήνεις να ζεσταθεί.
- Ρίχνεις το βούτυρο, το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι και το σκόρδο.
- Σπας τον κιμά με τα χέρια σε μεγάλα κομμάτια και τον προσθέτεις στο τηγάνι.
- Ανακατεύεις με μια ξύλινη κουτάλα και σοτάρεις για 5-10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα ο κιμάς και τα λαχανικά.
- Προσθέτεις τον πελτέ, τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη, και ανακατεύεις με την κουτάλα.
- Απλώνεις τον κιμά στο τηγάνι και ρίχνεις το νερό και τα ζυμαρικά.
- Ανακατεύεις ελαφρώς και μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνεις τη φωτιά, και μαγειρεύεις σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
- Αποσύρεις το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτεις τον μαϊντανό και ανακατεύεις.
- Ρίχνεις σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, 100 γρ. παρμεζάνα, τα αυγά και το πιπέρι, και τρίβεις το μοσχοκάρυδο.
- Ανακατεύεις με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στο 200°C στο γκριλ.
- Μεταφέρεις τη μπεσαμέλ στο τηγάνι και την απλώνεις με μια σπάτουλα σιλικόνης.
- Πασπαλίζεις με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
- Μεταφέρεις το τηγάνι στον φούρνο και ψήνεις για 5-10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η μπεσαμέλ.
- Αφαιρείς το τηγάνι από τον φούρνο, κόβεις σε κομμάτια και σερβίρεις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr