Follow us

Οrlando Bloom | Η solo εμφάνιση στον γάμο του Bezos και η προγραμματισμένη έξοδος με τον Leonardo DiCaprio

Μόνος του ο Orlando Bloom στη Βενετία!

bloom Dave Benett/VF25/WireImage for Vanity Fair/Getty Images/Ideal Image

Ο Orlando Bloom φέρεται να ταξίδεψε μόνος του στη Βενετία όπου λαμβάνει μέρος στους εορτασμούς για τον Γάμο της Χρονιάς. Αυτή την εβδομάδα ο Jeff Bezos και η Lauren Sanchez ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στην πιο ρομαντική πόλη της Ιταλίας. Η είδηση πως ο 47χρονος Bloom θα είναι solo στον γάμο, χωρίς την Katy Perry φούντωσε ξανά τις φήμες πως το ζευγάρι περνά κρίση μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Από τον Ιανουάριο του 2016, η τραγουδίστρια του Roar και ο Βρετανός ηθοποιός είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Είναι αρραβωνιασμένοι από το 2019 και γονείς της μικρής Daisy που γεννήθηκε το 2020. Οι δυο τους φαίνονταν ότι είχαν βρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις αντίστοιχες καριέρες τους και την οικογενειακή τους ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, ο Orlando Bloom θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του ως ελεύθερος άνδρας στην Ιταλία. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει και μια προγραμματισμένη έξοδο με τον Leonardo DiCaprio στους δρόμους της Βενετίας.

Έχουν χωρίσει;

Φήμες για χωρισμό κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά δεν έχει δοθεί καμία επίσημη επιβεβαίωση από τους εκπροσώπους του ζευγαριού. Σύμφωνα με τις πηγές του TMZ, τα "προβλήματα στη σχέση" του ζευγαριού "θα μπορούσαν να γίνουν πολύ προφανή" κατά τη διάρκεια των εορτασμών του γάμου του Bezos στη Βενετία αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr