
Ο γάμος της με τον Κρατερό Κατσούλη χάρισε δύο υπέροχα παιδιά στην Κατερίνα Καραβάτου, την Αέλια και τον Αρίωνα, και παρά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύζυγό της, η παρουσιάστρια δίνει πάντα προτεραιότητα σε εκείνα.
Μαζί περνούν εποικοδομητικό χρόνο, κάνοντας διάφορες εξορμήσεις και δραστηριότητες, τις οποίες η προσεχώς οικοδέσποινα του "Καλοκαίρι Παρέα" σπεύδει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουνίου η παρουσιάστρια και η κόρη της έδωσαν το παρόν στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Πλατεία Νερού, με την πρώτη να δημοσιεύει ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram.
H 12χρονη Αέλια φαίνεται πως είναι μεγάλη φαν της περσινής μας εκπροσώπου στη Eurovision, αφού η μαμά της φωτογράφισε τις δυο τους αγκαλιά, σχολιάζοντας πως "κάποια σοβαρή αγάπη'' υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr