Εντυπωσιακή με mini μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη βάφτιση του γιου του Κώστα Σλούκα και της Μαρίας Δαρσινού

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο μυστήριο, που έλαβε χώρα στο κτήμα Νάσιουτζικ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τον ενός έτους γιο τους βάφτισαν το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουλίου ο Κώστας Σλούκας και η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, οι οποίοι πέρυσι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, αφού έχουν αποκτήσει μαζί και την τεσσάρων ετών, Βαλέρια.

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν οι Γιαν Βέσελι, η Ναταλία Μιλαντίνοβιτς, η Χριστίνα Μήτρου και η Ελένη Δομαζάκη, ενώ στο μυστήριο παρευρέθηκαν πολλοί celebrities, ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον γνωστό μπασκετμπολίστα και τη σύζυγό του.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο mini total black φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, έχοντας αφήσει τα μαλλιά της να πέφτουν σε χαλαρές μπούκλες και ολοκληρώνοντας το σύνολο με χρυσά πέδιλα και τσάντα σε παρόμοια απόχρωση.

Η ίδια μάλιστα πόζαρε δίπλα στην καλή της φίλη Μαρία Δαρσινού, η οποία έδειχνε κι εκείνη εντυπωσιακή μέσα στη έξωμη maxi τουαλέτα, που διάλεξε για την περίσταση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε ακόμη να μοιραστεί επιπλέον στιγμιότυπα της βραδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους κι έτσι ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών από το μυστήριο και από τον πλούσιο διάκοσμο της μετέπειτα δεξίωσης.

Διαβάστε Επίσης