Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα | Με γεύσεις Ελλάδας και Ιταλίας το menu του γάμου τους

Ένα εκλεπτυσμένο menu για τους λαμπερούς καλεσμένους τους είχαν στον γάμο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Δημήτριο στο Grand Resort στο Λαγονήσι ανέβηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουλίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο πολυτελές θέρετρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με κουμπάρους τη Μαριάννα Λάτση και τον επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτο.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση στο Μαύρο Λιθάρι στην οικία Νίκα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η διακόσμηση στον χώρο ήταν μοναδική με άνθη σε παστέλ αποχρώσεις και ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο menu για τους καλεσμένους.

Το menu που είχε το ζευγάρι στον γάμο του συνδύασε γεύσεις από Ελλάδα και Ιταλία και ήταν υψηλού γαστρονομικού επιπέδου. Ως πρώτο πιάτο οι καλεσμένοι απήλαυσαν μια κρύα σούπα αγγούρι με γιαούρτι και sorbe lime με δυόσμο. Ακολούθησε ένα risotto σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και tuille παρμεζάνα.

Το κυρίως πιάτο ήταν καθαρά νησιωτικό, με φαγκρί με αρωματικό λαδολέμονο, carpaccio λαχανικών, αρμύρα και κρέμα μελιτζάνας

Τέλος, για επιδόρπιο υπήρξε ένας μπουφές με γλυκά για όλα τα γούστα.