Follow us

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Στην Επίδαυρο με πρωταγωνιστές του "Maestro" για να απολαύσει την Κλέλια Ανδριολάτου

Η παράσταση "ζ-η-θ, ο Ξένος" απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου η παράσταση "ζ-η-θ, ο Ξένος" σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού έκανε πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, λίγο πριν συνεχίσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Στις δύο ξεχωριστές βραδιές το παρών έδωσε πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονταν μεγάλα ονόματα της υποκριτικής.

Διαβάστε Επίσης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από την Επίδαυρο, την ώρα που η τηλεοπτική του "μούσα", Κλέλια Ανδριολάτου συμμετείχε στην πρώτη της τόσο σπουδαία θεατρική δουλειά.

Χάρη στη δική του παραγωγή εξάλλου η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από μία σειρά που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης λοιπόν θαύμασε τη συμπρωταγωνίστριά του μέσα στο black & white outfit του, ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον Φάνη Μουρατίδη και τον Γιώργο Μπένο, κι έτσι οι fans του "Maestro" έγιναν μάρτυρες ενός ακόμη ανεπίσημου "reunion" των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Φάνης Μουρατίδης Γιώργος Μπένος

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr