
Ένα ήταν το γεγονός της χθεσινής βραδιάς και δεν ήταν άλλο από τη μεγάλη συναυλία της Diana Ross στο Καλλιμάρμαρο. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ιστορικό στάδιο προκειμένου να απολαύσει τη μεγάλη ντίβα της παγκόσμιας μουσικής. Ανάμεσά τους φυσικά και πολλοί αναγνωρίσιμοι Έλληνες.
Από τη συγκεκριμένη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαριάννα Λάτση, η οποία αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη της για την τέχνη. Η γοητευτική επιχειρηματίας κατέφθασε χωρίς συνοδό, ενώ για ακόμη μία φορά είχε υιοθετήσει το αγαπημένο της λουκ: Ολόσωμη φόρμα με cut – outs στολισμένη με τα χαρακτηριστικά μάτια. Το σύνολο ολοκλήρωσε με εμπριμέ πλατφόρμες.
Η Μαριάννα Λάτση με geometric prints και τις top εσπαντρίγες του καλοκαιριού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ολόσωμες φόρμες αναδεικνύουν όσο τίποτα το καλογυμνασμένο της σώμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα έγινε κουμπάρα στον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα, πραγματοποιώντας μία ακόμα κομψή εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr