Follow us

"Η μικρή μου γοργόνα" | Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζει την κόρη της σε παραλία της Μυκόνου με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Η 6χρονη Αναστασία απόλαυσε τα παιχνίδια της δίπλα στο κύμα.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού @dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκονται στο νησί των ανέμων, όπου διατηρούν εξοχική κατοικία, και περνούν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τα δυο τους παιδιά, Σάββα και Αναστασία.

Το ζευγάρι άλλωστε είχε πραγματοποιήσει στη Μύκονο και τον θρησκευτικό γάμο του το 2017 και πλέον έχει ιδιαίτερη σχέση με τον συγκεκριμένο τόπο, επιλέγοντάς τον κάθε χρόνο για το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο θέλησε λοιπόν να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μία "γεύση" από την καθημερινότητά της στο νησί και διάλεξε τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ίδια απαθανάτισε συγκεκριμένα τη μικρή της κόρη στην παραλία να απολαμβάνει τα παιχνίδια της στην άμμο.

Η 6χρονη Αναστασία έμοιαζε πράγματι με "μικρή γοργόνα" μέσα στο πολύχρωμο μαγιό της και το ροζ καπέλο θαλάσσης, όπως έγραψε χαρακτηριστικά η μαμά της κάτω από την ανάρτησή της, μέσα σε μία από τις πιο cute φωτογραφίες που θα δούμε σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr