Ένας περίπου μήνας έχει περάσει από τη βάπτιση του μικρού Βασίλη, του δεύτερου γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, αυτό όμως δεν κρατά τη δημοφιλή παρουσιάστρια από το μοίρασμα ακόμη περισσότερων τρυφερών στιγμών από εκείνη την ημέρα.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 18 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να αναρτήσει στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα της βάπτισης, στις οποίες ποζάρει με τον σύζυγό της. Ο ίδιος είχε επιλέξει για την ημέρα ένα λευκό κοστούμι, ενώ εκείνη ένα μπεζ φόρεμα διακοσμημένο με κεντητά κοράλλια του βυθού δημιουργημένα με πολύχρωμα στρας.
Η ανάρτηση όπως ήταν αναμενόμενο γέμισε από ευχές και γλυκά σχόλια προς το ερωτευμένο ζευγάρι, που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του.
Η σχετική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου