Τις καλοκαιρινές διακοπές της έχει ξεκινήσει η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν σταματά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν και την ανανέωση του ραντεβού της με τους τηλεθεατές για μετά το καλοκαίρι, ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε για διακοπές διαρκείας στη Λήμνο.
Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από μια κουραστική και αρκετά απαιτητική σεζόν, αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους μακριά από την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, μάλιστα, η ίδια θέλησε να δοκιμάσει και μερινά από τα αγαπημένα πια θαλάσσια sports της Gen Z. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στο Surf Club Keros και δήλωσε ενθουσιασμένη.
Σέξι και εντυπωσιακή μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με το απόλυτο μαύρο μπικίνι πάνω στη σανίδα του surf και κλέβει τις εντυπώσεις.
"In the waves of change we find our direction (Στα κύματα της αλλαγής, βρίσκουμε την πραγματική μας κατεύθυνση)", ανέφερε χαρφακτηριστικά στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.
Λίγο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές της, μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαιρινό Ραντεβού" για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε: "Ήταν μια δύσκολη αλλά ωραία χρονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί και αγαπημένοι. Κλείνουμε με πολύ γλυκά και ωραία συναισθήματα. Αισθάνομαι ευλογημένη που κάνω τη δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ, με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, που αγαπώ, μ’ αγαπούν και νιώθω ασφάλεια", ανέφερε.