Ο 5χρονος Αναστάσης είναι η απόλυτη προτεραιότητα των γονιών του, Λένας Δροσάκη και Αλέξανδρου Μπουρδούμη, οι οποίοι - μετά την κοινή απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους - φροντίζουν να αφιερώνουν τον πιο πολύτιμο χρόνο τους στον μονάκριβό τους.
Φέτος το καλοκαίρι το μικρό αγόρι, που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του, απολαμβάνει τις διακοπές του τόσο δίπλα στον μπαμπά του όσο και στη μαμά του, με τις ζεστές μέρες που διανύουμε να τον βρίσκουν σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Κορινθίας στο πλευρό της ηθοποιού.
Μητέρα και γιος περνούν υπέροχα μαζί, βιώνοντας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, τις οποίες η Λένα Δροσάκη δεν διστάζει να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Πολύ πρόσφατα η ηθοποιός ανήρτησε ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο, όπου ο Αναστάσης παίρνει τον μεσημεριανό του ύπνο στην ξαπλώστρα που διαθέτει η τεράστια πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένει με τη μαμά του.
Οι followers της ηθοποιού είχαν έτσι την ευκαιρία να θαυμάσουν τα ξανθά του μαλλάκια αλλά και το πολύχρωμο καλοκαιρινό του outfit, ιδανικό για ατελείωτες βουτιές.