
Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να μην είναι ζευγάρι, η σχέση τους ωστόσο είναι αξιοζήλευτη, μιας και αυτά που τους ενώνουν, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Ο λόγος για τον δημοφιλή ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη και την πρώην σύζυγό του και σκηνοθέτιδα, Ελένη Γκασούκα.
Μπορεί εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, ο ηθοποιός να διατηρεί σχέση με τη Σμαράγδα Καρύδη, η αγάπη του όμως για την πρώην σύζυγό του παραμένει αναλλοίωτη. Ο ίδιος μάλιστα έχει κατά καιρούς δηλώσει σχετικά: "Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η επαφή είναι καθημερινή και πολλές φορές. Τώρα μας ένωσε ακόμα περισσότερο το εγγόνι. Περνάω πολλές ώρες σπίτι της με τον εγγονό. Απλώς αποφασίσαμε να μένει ο καθένας σε διαφορετικό σπίτι. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος. Η σχέση μας είναι παραπάνω από ένας γάμος".
Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Θοδωρής αναρτά φωτογραφίες της Ελένης, ιδίως όταν είναι μαζί με τα εγγόνια τους, Θοδωρή και Ηρακλή. Μία τέτοια όμορφη στιγμή μοιράστηκε και πρόσφατα, με την Ελένη Γκασούκα να έχει αγκαλιά τους δύο εγγονούς της.

Πριν περίπου 10 μέρες, ένα άλλο βίντεο είχε αναρτηθεί στο προφίλ του ηθοποιού, όπου δείχνει την πρώην σύζυγό του να απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα, μαζί με τον μικρότερο εγγονό της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr