Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | H παραδοσιακή τεχνική ψησίματος ψαριού που δοκίμασε στην Πάρο

Φαίνεται πεντανόστιμο.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου @sissychristidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει το φετινό της καλοκαίρι με έναν απόλυτα χαλαρό και αυθεντικό τρόπο, αφήνοντας πίσω τους ρυθμούς της πόλης και της τηλεόρασης. Μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της, αναζητώντας στιγμές ξεγνοιασιάς και επανασύνδεσης με τη φύση και την οικογένεια.

Αφού πέρασε πρώτα από τη Λήμνο, όπου δοκίμασε πιο εναλλακτικές δραστηριότητες στη θάλασσα, τώρα χαλαρώνει στην πανέμορφη Πάρο, έχοντας στο πλευρό της τους δύο γιους της, Φίλιππο και Mike. Από την Πάρο, η Σίσσυ συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες γεμάτες ήλιο, θάλασσα και γευστικές απολαύσεις.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, βλέπουμε ένα πιάτο που κλέβει την παράσταση: ένα ολόκληρο ψάρι ψημένο μέσα σε μια εντυπωσιακή κρούστα χοντρού αλατιού. Το συγκεκριμένο πιάτο είναι γνωστό ως "ψάρι σε κρούστα αλατιού", μια κλασική μεσογειακή τεχνική που διατηρεί όλη τη νοστιμιά και την υγρασία του ψαριού, ενώ η αλατισμένη κρούστα λειτουργεί σαν "φούρνος μέσα στον φούρνο", ψήνοντας τέλεια το ψάρι χωρίς να γίνεται υπερβολικά αλμυρό.

Σίσσυ Χρηστίδου | H παραδοσιακή τεχνική ψησίματος ψαριού που δοκίμασε στην Πάρο

psari

Η Σίσσυ απολαμβάνει αυτό το εκλεκτό πιάτο σε παραθαλάσσιο εστιατόριο της Πάρου, συνοδεύοντας το με φρέσκο λεμόνι και - φυσικά - καλή παρέα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr