Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Νίκα, αφού πριν από έναν μήνα περίπου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μια παραμυθένια τελετή με εκλεκτούς καλεσμένους.
Την ίδια στιγμή έχει δίπλα της των 9 μηνών γιο της, Βασίλη, ενώ φημολογείται πως η ίδια κυοφορεί και το δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι.
Πρόσφατα μάλιστα η κόρη του Γιώργου Νίκα και της Μιράντα Πατέρα βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου στη συναυλία που έδωσε στη Σκιάθο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας ανά την Ελλάδα.
Το ζευγάρι φαίνεται πως προσπαθεί να συνδυάσει διακοπές και υποχρεώσεις, πραγματοποιώντας ευχάριστα διαλείμματα στα μέρη που επισκέπτεται ενόψει των συναυλιών, ωστόσο χωρίστηκε για λίγο, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός χρειάστηκε να ταξιδέψει για ένα live στην Αλβανία.
Στο διάστημα αυτό η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην πόλη της Πύλου, όπου βιώνει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης σε υπερπολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο.
Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την παρουσία της εκεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, απαθανατίζοντας το υπέροχο φυσικό τοπίο και δίνοντας μια γεύση από τις υπηρεσίες και τα γεύματα που απολαμβάνει στην αριστοκρατική ξενοδοχειακή μονάδα.