
Τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει μαζί με την οικογένειά της η Μαριέττα Χρουσαλά. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους: τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνου χαλαρώνει απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας και τις βουτιές τους σε Αιγαίο και Ιόνιο.
Και μπορεί από τις αρχές καλοκαιριού η βάση τους να είναι το Νησί των ανέμων, το διάσημο ζευγάρι όμως άφησε για λίγο τη Μύκονο και έφυγε για Επτάνησα.
Συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την οικογένειά της βρέθηκε στην Κέρκυρα και μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και αρκετές λήψεις με μαγιό, ένα από τα οποία είχε το αγαπημένο της κόκκινο χρώμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr