Δήμητρα Ματσούκα | Βραδινές βόλτες με τον πρίγκιπά της στα Νέα Στύρα Εύβοιας

Η Δήμητρα Ματσούκα χαλαρώνει στις διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τον ήλιο, τη θάλασσα και τις χαλαρές βραδινές βόλτες απολαμβάνει παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται μαζί με την αδελφή της, Μαρία Ματσούκα και τον μικρό τους πρίγκιπα, τον Ραφαέλο στην Εύβοια και διασκεδάζουν κάνοντας όμορφες βόλτες στο χωριό.

Ο γιος της Μαρίας Ματσούκα και του επιχειρηματία Θέμη Γιαννιτσά, ο μικρός Ραφαέλος είναι η αδυναμία της Δήμητρας Ματσούκα και δεν το κρύβει. Το γλυκό αγοράκι της αδελφής της εκτός από ανιψάκι της, είναι και το πνευματικό της παιδί, καθώς τον έχει βαφτίσει μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη.

Και όπως είναι λογικό τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα του μικρού δεν του χαλούν χατίρι.

Το απόγευμα της Τετάρτης 27/8 η Δήμητρα μαζί με τη Μαρία Ματσούκα έκαναν μια χαλαρή βόλτα στην κεντρική πλατεία στα Νέα Στύρα της Εύβoιας και μαζί τους βρέθηκε και ο μικρός για να κάνει πατίνι και να παίξει. Οι τρεις τους ανέβασαν μάλιστα και κοινές φωτογραφίες στα social media, δείχνοντάς μάς πώς τα περνούν στις διακοπές τους.

Η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε ένα καλοκαιρινό outfit με μακρύ κρουαζέ φόρεμα με ρίγες και ιδιαίτερο μοτίβο, συνδυασμένο με σανδάλια. Το σύνολό της συμπλήρωσε μια ψάθινη τσάντα ώμου.

Η αδελφή της, Μαρία Ματσούκα έκανε μια πιο sport εμφάνιση με λευκό σορτσάκι, μπεζ τοπ και λευκά sneakers.

Διαβάστε Επίσης