
Σε μια στιγμή βαθιάς συγκίνησης, που συνδύασε τη χαρά με τη νοσταλγία, η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, η μονάκριβη κόρη του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, παντρεύτηκε χθες, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, τον αγαπημένο της στην Τήνο.
Την νύφη, Μαρία Κλάρα, συνόδευσαν στην εκκλησία δύο στενοί φίλοι και συνοδοιπόροι του πατέρα της: ο Διονύσης Τσακνής και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Η συμβολική αυτή πράξη, τιμώντας τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συγκίνησε τους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία της νύφης γράφοντας: "Η πιο όμορφη νύφη του κόσμου", αποτυπώνοντας την ομορφιά και τη λάμψη της στιγμής.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου 2019, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και ερμηνευτές της ελληνικής ροκ σκηνής. Η αγάπη του για τη μουσική ήταν ισάξια μόνο με την αγάπη του για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Ελένη και την κόρη του, Μαρία Κλάρα.
Σε συνεντεύξεις του, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε μιλήσει με απέραντη περηφάνια για την κόρη του, τονίζοντας ότι αποτελούσε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του. Τη χαρακτήριζε "φως" και "πυξίδα" του, δηλώνοντας πως η ύπαρξή της έδινε νόημα σε κάθε του τραγούδι και σε κάθε του στιγμή. Ο γάμος της αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της αγάπης και μια υπόσχεση πως η ζωή, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει να γράφει τα δικά της όμορφα κεφάλαια.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr