
Με "αέρα" Ιταλίας το βράδυ της Τετάρτης 17/9 για την Τζένη Μελιτά. Η γνωστή παρουσιάστρια της ΕΡΤ βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο Χαλάνδρι και έκανε μια δημοσίευση στο Instagram Story της, δείχνοντάς μάς πώς τα πέρασε. Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Σπύρο Μάργαρη επιλέγει χαλαρά εστιατόρια στα βόρεια προάστια και χαλαρώνει με ένα καλό κρασί ή ένα aperitivo.
Αυτή τη φορά, η Τζένη Μελιτά βρέθηκε στο wine bar, Giglio Spritzeria & Salumeria και διασκέδασε "αλά ιταλικά" με την παρέα της.

Η λογική της απογευματινής εξόδου για ένα κρασί μετά τη δουλειά συνδυασμένη με charcuterie board - τα κλασικά δηλαδή πλατό τυριών και αλλαντικών- είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στη γειτονική Ιταλία και έχει αρχίσει να κατακτά έδαφος και στη χώρα μας.
Η Τζένη Μελιτά είναι λάτρης της ισορροπημένης διατροφής που τη συνδυάζει με προπόνηση και σχεδόν καθημερινή γυμναστική, ωστόσο, πάντα υπάρχει χώρος για μικρές διατροφικές "ατασθαλίες". Η ίδια πάντως αγαπά τα σπιτικά φαγητά και ο σύζυγός της Σπύρος Μάργαρης της ετοιμάζει συχνά πολύ ιδιαίτερες συνταγές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr