Στα γραφικά Χανιά βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, το αγαπημένο τους μέρος όπου πριν έναν χρόνο περίπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, απολαμβάνοντας τις τελευταίες τους βουτιές για φέτος.
Αυτήν τη φορά βέβαια το ταξίδι τους εκεί έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού μαζί τους βρίσκεται και ο καρπός του έρωτά τους, ο μονάκριβος γιος που απέκτησαν στις αρχές Ιουλίου.
Το ζευγάρι μάλιστα θέλησε να αναβιώσει τις ονειρεμένες στιγμές του γάμου του, αυτήν τη φορά κρατώντας στην αγκαλιά του και το πρώτο του παιδί, και έτσι βρέθηκε ξανά στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στην περιοχή Μαραθοκεφάλα.
Η αθλητικογράφος και ο καλός της παντρεύτηκαν εκεί την 1η Σεπτεμβρίου του 2024 σε μία παραμυθένια τελετή με αγαπημένους συγγενείς και φίλους, που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη τους.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μία φωτογραφία των δυο τους και τον μπέμπη στο καρότσι από το Σπήλαιο της Μονής, γράφοντας γεμάτη συγκίνηση και νοσταλγία: "Ένας χρόνος μετά, στο ίδιο σημείο. Αλλά αυτή την φορά οι 3 μας!"