Με "άρωμα" Ελβετίας ήταν η βραδινή έξοδος που έκανε η Μάρα Ζαχαρέα. Η διευθύντρια Ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από βραδινή έξοδο που έκανε πριν από λίγο καιρό και ένα από τα πιο λαχταριστά πιάτα που δοκίμασε.
Με κομψό outfit η Μάρα Ζαχαρέα συναντήθηκε με αγαπημένα της πρόσωπα και βρέθηκε σε πολυτελές εστιατόριο, όπου απήλαυσαν ένα ιδιαίτερο μενού και δοκίμασαν το αυθεντικό ελβετικό πιάτο με λιωμένο τυρί, γνωστό ως fondue.
Το fondue είναι ένα ελβετικό πιάτο με λιωμένο τυρί, κρασί και κιρς, που σερβίρεται σε ένα κοινό σκεύος και καταναλώνεται βουτώντας κομμάτια ψωμιού σε αυτό με μακριά πιρούνια.
Η Μάρα Ζαχαρέα μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τη βραδιά, αποκαλύπτοντας πώς τα πέρασε εκεί.
Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στη Γενεύη, όπου και επισκέφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου, το CERN.