
Μία σπάνια κοσμική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία παρευρέθηκε στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου.
Για την περίσταση η ίδια είχε επιλέξει ένα maxi πολύχρωμο ντραπέ φόρεμα με φλοράλ μοτίβα, το οποίο συνδύασε με ασημί πέδιλα, λευκό πανωφόρι και τσάντα σε παλ απόχρωση, ενώ τα μαλλιά της ήταν χαλαρά πιασμένα προς τα πίσω, τονίζοντας τα κρεμαστά σκουλαρίκια που ολοκλήρωναν το look της.

Μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα", η ηθοποιός έχει έντονη θεατρική παρουσία τα τελευταία χρόνια, με τη φετινή σεζόν να τη βρίσκει στην παράσταση "Τίμιες πόρνες", που ανεβαίνει στο Θέατρο της Ημέρας από τις 24 Οκτωβρίου.
Το πρώην μοντέλο βιώνει ακόμη για δεύτερη φορά στη ζωή της τη χαρά της μητρότητας, απολαμβάνοντας υπέροχες στιγμές με τον δύο ετών γιο της, Μιχάλη, καρπό του έρωτά της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.
Η ίδια είναι επίσης η μητέρα του 19χρονου Άγγελου από τον προηγούμενο γάμο της με τον πρωταθλητή στην ταϋλανδέζικη πυγμαχία, Παύλο Καπώνη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr