Περήφανη μητέρα η Σία Κοσιώνη | Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο

Η φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη για τα γενέθλια του γιους της, Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Δήμος Μπακογιάννης και οι γονείς του, Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έχουν μεγάλη χαρά στο σπίτι τους. Ο μικρός κλείνει τα 8 του χρόνια και δεν σταματά να είναι το κέντρο του κόσμου για τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή τη σημερινή μέρα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν με τα παιχνίδια με τον μικρό της Δήμο στο σπίτι. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει φυσικά μεγ΄.αλη αδυναμία στον πρίγκιπά της και όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν προσπαθεί να περνά όσο πιο ποιοτικό μπορεί τον χρόνο μαζί του.

Διαβάστε Επίσης

"Μέχρι το τέλος του διαστήματος… #8", αναφέρει στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη και μάς κάνει φυσικά να "λιώσουμε".

Η αποκάλυψη για τον γιο της και τα μαθήματα του σχολείου

Πριν από λίγες μέρες η Σία Κοσιώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου "Super Kατερίνα". Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον γιο της, Δήμο αποκαλύπτοντας μια άγνωστη λεπτομέρεια για τα μαθήματα του στο σχολείο.

Ο γιος της που έγινε 8 χρόνων, πηγαίνει στην τρίτη Δημοτικού. "Μπήκε στα μαθήματα η ιστορία. Αλλά εχει τόσο εκνευριστική μάνα που την ξέρει ήδη. Το παιδί το καημένο. Του αρέσει και μου αρέσει πολύ. Οπότε στο συγκεκριμένο θέμα είναι και τυχερός και άτυχος", ανέφερε χαρφακτηριστικά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης προσπαθούν να μιλούν ελάχιστα για την προσωπική τους ζωή με λίγες -πάντα- εξαιρέσεις. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της δημοσιογράφου, τον Μάιο του 2017 και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκαν στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου η Σία Κοσιώνη γέννησε τον γιο τους, Δήμο Μπακογιάννη.

Διαβάστε Επίσης