
Όσο κι αν οι δυο τους έχουν διαγράψει μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, βλέποντας κανείς τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη παρέα, δεν μπορεί παρά να κάνει τον συνειρμό και να φέρει στον νου του τον τηλεοπτικό έρωτα του "Σωτήρη" και της "Στέλλας".
Οι δύο συμπρωταγωνιστές του "Είσαι το ταίρι μου" συνδέονται με μία βαθιά φιλία ετών, που είναι η αιτία για πολλές κοινές εμφανίσεις τους ακόμη και 24 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς μέσα από τη συχνότητα του mega.
Πρόσφατα λοιπόν ήταν μία από τις συχνές φορές που οι δυο τους απήλαυσαν παρέα τη βραδινή τους έξοδο, ποζάροντας αγκαλιά στην κάμερα της Βίκυς Σταυροπούλου, με την ηθοποιό να αναρτά στη συνέχεια τη selfie τους στο instagram και να προκαλεί ένα ακόμη "deja-vu" στους φανς της αγαπημένης σειράς.

Το viral φιλί σε θεατρική παράσταση
Οι δυο ηθοποιοί είναι ιδαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον σε κάθε εμφάνισή τους, ενώ μόλις τρεις μήνες έχουν περάσει από το επικό φιλί που έδωσαν στο θέατρο Άλσος.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί μεταξύ των θεατών για να απολαύσει τη συμπρωταγωνίστριά του στην υπερπαραγωγή "Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα", με τη Βίκυ Σταυροπούλου να κατεβαίνει από τη σκηνή την ώρα της ερμηνείας της και να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον ηθοποιό.
Μετά το πέρας της παράστασης οι δυο τους πόζαραν και πάλι αγκαλιασμένοι, με τη φωτογραφία τους να συνοδεύεται από τη λεζάντα "Σκάσε και κοίτα μπροστά σου", τη χαρακτηριστική ατάκα που είπε ο τηλεοπτικός "Σωτήρης" στην τελευταία σκηνή της σειράς απευθυνόμενος στο "ταίρι" του, παραδεχόμενος στην ουσία πρώτη φορά τον μεγάλο του έρωτα για εκείνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr