Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Οι μικροσκοπικές γαλότσες του γιου της είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα αγόρια της με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις βροχερές μέρες.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου @konstantinaspyropoulou

Ακόμη ένα γλυκό στιγμιότυπο από την καθημερινότητα με τον Βλάσση και τον Billy της μοιράστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι τελευταίες μέρες μπορεί να είναι βροχερές, αυτό όμως δεν πτόησε την ίδια και τους γιους της, που ετοιμάστηκαν για τη βόλτα τους αφότου εξοπλίστηκαν κατάλληλα.

Συγκεκριμένα, ο βενιαμίν της παρουσιάστριας φόρεσε τις μικροσκοπικές γαλότσες του για να περπατήσει στη βροχή, τις οποίες οι θαυμαστές της μαμάς του λάτρεψαν χάρη στα χρώματα και στο τέλειο σχέδιό τους με μία γατούλα επάνω.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Οι μικροσκοπικές γαλότσες του γιου της είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα

Μία πολύ μικρή λεπτομέρεια, που όμως στέκεται ικανή να δώσει μία γεύση από τις τρυφερές στιγμές που βιώνει καθημερινά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό των γιων της, απολαμβάνοντας μαζί τους το απαιτητικό αλλά ταυτόχρονα υπέροχο ταξίδι της μητρότητας.

Διαβάστε Επίσης

Η επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια επιχείρησε μία ξεχωριστή βόλτα με τους μικρούς της πρίγκιπες, αφού όλοι μαζί έκαναν μία στάση στον ζωολογικό κήπο για να θαυμάσουν από κοντά όλα τα σπάνια είδη του ζωικού βασιλείου.

Όπως φάνηκε μάλιστα από τις αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τα αγόρια της χάρηκαν ιδιαίτερα αυτήν την επίσκεψη, έχοντας την ευκαιρία να παίξουν και να ταΐσουν τα ζώα.

Η φωτογραφία με τον Billy Σταθοκωστόπουλο να ταΐζει μαρουλόφυλλα μία πανέμορφη καμηλοπάρδαλη ήταν αναμφίβολα ανάμεσα στα πιο γλυκά στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο instagram η μαμά του, μαζί φυσικά με τους πολύ φιλικούς λεμούριους, οι οποίοι ένιωσαν τέτοια οικειότητα με την ανθρώπινη παρουσία, που χρησιμοποίησαν για κάθισμά τους το βρεφικό καρότσι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ζωολογικό κήπο με τους γιους της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ζωολογικό κήπο με τους γιους της

"Η μητρότητα στην πιο 'άγρια' εκδοχή της", είχε σημειώσει χαριτολογώντας στη σχετική δημοσίευσή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr