Η πιο γλυκιά φατσούλα στον φακό της | Έτσι καληνυχτίζει τους θαυμαστές της η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο όμορφη συντροφιά στο σπιίτι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει στις λαμπερές της εμφανίσεις στο πλατό του alpha κάθε πρωί, τα βράδια των καθημερινών ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου προτιμά τη χαλάρωση και τη ζεστασιά του σπιτιού, απόλυτα φυσικό άλλωστε μετά από μία κουραστική μέρα.

Οι έξοδοι αλλά και τα ταξίδια δεν λείπουν βέβαια από το πρόγραμμά της - το περασμένο σαββατοκύριακο άλλωστε απήλαυσε τις βόλτες της στο Παρίσι με τον Πάνο Κουτσουμπή - ωστόσο τα cozy απογεύματα στο σπίτι μετά και την έλευση του φθινοπώρου είναι πλέον συχνά.

Διαβάστε Επίσης

Και αυτός που τα κάνει ακόμα πιο όμορφα είναι φυσικά ο μικρός τετράποδος φίλος της, το χαριτωμένο γαλλικό μπουλντόγκ που έχουν για παρέα στο διαμέρισμά τους με τον αρραβωνιαστικό της, το οποίο η παρουσιάστρια λατρεύει και απαθανατίζει συχνά, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο γλυκιά συντροφιά έχει.

Πρόσφατα η οικοδέσποινα της "Super Katerina" θέλησε να μοιραστεί ξανά ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το μικροσκοπικό πλάσμα που έχει γίνει ο καλύτερός της φίλος, αυτήν τη φορά για να ευχηθεί "καληνύχτα" στο ινσταγκραμμικό κοινό της.

Το γλυκό προσωπάκι του σκύλου της κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του πλάνου της, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να βολευτεί στα σκεπάσματα και να απολαύσει κι εκείνος τον ύπνο του πλάι στα αφεντικά του.

Η αγαπημένη της cozy γωνιά του σπιτιού

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό από το εσωτερικό του προσωπικού της χώρου ξεχώρισε αυτή που απεικόνιζε την αγαπημένη της άνετη γωνιά με το τζάκι της, την οποία προτιμά για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης παρέα με το σκυλάκι της.

Ιδιαίτερα μάλιστα αν ισχύουν οι έντονες φήμες που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο αναφορικά με το ότι η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τότε οι ήρεμες και ζεστές μέρες στο σπίτι της όλο και θα πληθαίνουν.

Διαβάστε Επίσης