Με ένα Instagram story επέλεξε η Δανάη Μπάρκα να ευχηθεί στον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος γιόρταζε την ονομαστική του εορτή στις 14 Νοεμβρίου. Ο ίδιος είχε διοργανώσει μάλιστα για την περίσταση ένα gathering στην επιχείρησή του στη συνοικία των Πετραλώνων, την ιστορική ταβέρνα Οικονόμου.
Καθώς η παρουσιάστρια χθες βρέθηκε στο Περιστέρι για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της περιοχής, κατέστη αδύνατον για την ίδια να παρευρεθεί στη γιορτή του επιχειρηματία, στην οποία και ήταν καλεσμένοι διάφοροι φίλοι και μέλη της οικογένειάς του. Η ίδια ωστόσο βρήκε χρόνο ώστε να πραγματοποιήσει μια σύντομη βιντεοκλήση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ώστε να του ευχηθεί προσωπικά.
Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη συνομιλία τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί η δουλειά να μη μου επέτρεψε να είμαι εκεί, αλλά τους φίλους μας τους αγαπάμε και τους γιορτάζουμε πάντα. Χρόνια πολλά Φίλιππε".
Και μπορεί Μπάρκα και Τσαγκρίδης να δηλώνουν σήμερα φίλοι, υπενθυμίζεται ωστόσο ότι τον Φεβρουάριο του 2024 είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες των δύο τους σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου. Το γεγονός αυτό υπήρξε μάλιστα η αιτία ρήξης τη φιλία της Δανάης Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν η σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη εκείνη την περίοδο.