Αμαλία Κωστοπούλου | Ρομαντικό δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην αγκαλιά του Jake Medwell

Η Αμαλία Κωστοπούλου γιόρτασε το Thanksgiving μαζί με τον αγαπημένο της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχοντας μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μαγειρική και τις βραδιές με καλό φαγητό και δικούς της ανθρώπους, η Αμαλία Κωστοπούλου ετοίμασε ένα σπέσιαλ δείπνο στο σπίτι της με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Διαβάστε Επίσης

Την παραμονή του Thanksgiving, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου τίμησε την αμερικανική παράδοση, που ξεκίνησε ως ευχαριστία προς τον Δημιουργό για την πλούσια σοδειά της χρονιάς και θέλει αγαπημένα πρόσωπα να μαζεύονται γύρω από το τραπέζι για ένα εορταστικό δείπνο.

Η ίδια λοιπόν διακόσμησε την τραπεζαρία της με φρέσκα άνθη, τοποθετώντας τα εκλεπτυσμένα της σερβίτσια και διατηρώντας τον υπέροχο φθινοπωρινό στολισμό που έχει επιλέξει ήδη από την αρχή της σεζόν, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ζεστασιάς και οικογενειακής θαλπωρής.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει μία γεύση στους θαυμαστές της και από τα ψώνια της ενόψει της προετοιμασίας της για τη βραδιά, την οποία και απήλαυσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι παραμένει πιο ερωτευμένο από ποτέ, συνεχίζοντας παράλληλα τις προετοιμασίες για τη ρομαντική τελετή που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι. Αυτήν τη φορά, η νεαρή Αμαλία και ο Jake Medwell πόζαραν ξανά μαζί σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο σαλόνι του σπιτιού τους με φόντο τα φωτάκια του δέντρου τους, που καθρεφτίζονταν στο τζάμι.

Το σπιτικό sushi της Αμαλίας Κωστοπούλου

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού μπήκε και πάλι αυτές τις μέρες στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ένα από τα αγαπημένα της πιάτα.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία από την εντυπωσιακή τραπεζαρία της και μάς έδειξε το σπιτικό sushi που έφτιαξε. Συγκεκριμένα, η ίδια χρησιμοποίησε ένα πλατό που είχε: φύκια nori, σάλτσα σόγιας, kimchi, spicy τόνο και ψητά edamame με σουσάμι.

Το στήσιμο στο αποδομημένο sushi της ήταν minimal και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό lunch break. Ο συνδυασμός spicy tuna, edamame και kimchi μάλιστα, δείχνει ότι πειραματίζεται και με τις ανατολίτικες γεύσεις.

Η Αμαλία Κωστοπούλου επιλέγει συνήθως τέτοια healthy πιάτα και αγαπά να συνδυάζει την ισορροπημένη διατροφή με την άθληση.

Διαβάστε Επίσης