Follow us

Γιάννης Κουκουράκης & Αναστάσιος Ροϊλός | Το reunion για τους αδελφούς Σεβαστούς από τις "Άγριες Μέλισσες"

Ο Γιάννης Κουκουράκης στο θέατρο για να στηρίξει τον Αναστάσιο Ροίλό

MissBloom TEAM
Γιάννης Κουκουράκης - Αναστάσιος Ροϊλός NDP

Στο θέατρο για να στηρίξει τον καλό του φίλο και πρώην τηλεοπτικό "αδελφό" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο πρωταγωνιστής του Grand Hotel έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα της παράστασης Misery στο θέατρο Άνεσις, όπου πρωταγωνιστούν η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Αναστάσης Ροιλός σε ένα εκρηκτικό ντουέτο επί σκηνής.

Οι δυο ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους αδελφούς Σεβαστούς στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ANT1 "Άγριες Μελισσες" που επανέφερε τη μυθοπλασία στην παλιά της αίγλη στην ελληνική τηλεόραση, διατηρούν φιλικές σχέσεις και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκε στο θέατρο και χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές της παράστασης. Και φωτογραφήθηκε φυσικά με φίλους και συνεργάτες.

Γιάννης Κουκουράκης & Αναστάσιος Ροϊλός | Το reunion για τους αδελφούς Σεβαστούς από τις "Άγριες Μέλισσες"
Ο Γιάννης Κουκουράκης, η Έλενα Καρακούλη, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το εμβληματικό MISERY του Στίβεν Κινγκ, σε σκηνοθεσία της Έλενας Καρακούλη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Άνεσις. Βασισμένο στο ομώνυμο best-seller και στην αξέχαστη κινηματογραφική του εκδοχή, το έργο ανιχνεύει τα όρια της εξουσίας, της χειραγώγησης και του εγκλεισμού. Μια καθηλωτική ιστορία που εξερευνά σε βάθος - και με δόσεις βιτριολικού χιούμορ - τη σκοτεινή πλευρά της δημιουργικότητας και την τοξική αφοσίωση.

Η ιστορία

Ο διάσημος συγγραφέας Πωλ Σέλντον σώζεται από ένα αυτοκινητικό ατύχημα από την "νούμερο ένα θαυμάστριά του”, Άννι Γουιλκς. Ανίκανος να κινηθεί, σταδιακά συνειδητοποιεί πως είναι εγκλωβισμένος σε ένα απομονωμένο σπίτι, στη μέση μιας χιονοθύελλας, από μια διαταραγμένη γυναίκα που δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει ποτέ.

Την επικίνδυνη και απρόβλεπτη Άννι Γουίλκς που κινείται μεταξύ λατρείας και ακραίας βίας και ταυτίζεται με την Μίζερι, ενσαρκώνει η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Τον συγγραφέα, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο επικίνδυνη παγίδα της ζωής του, υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός.

Το MISERY δεν περιορίζεται στην ένταση και την απόλαυση ενός θρίλερ· αναδεικνύει και μια ιστορία εξάρτησης, εγκλεισμού και επιβίωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr