Η Αλεξάνδρα Νίκα στο νέο της ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο πλευρό της | Οι πρώτες τηλεοπτικές της δηλώσεις

Η Αλεξάνδρα Νίκα αγκαλιά με τον αγαπημένο της στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Νίκα, αφού η ίδια εγκαινίασε και επίσημα το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα στον χώρο της μόδας, ξεκινώντας μία νέα συνεργασία με το παιδικό brand 5226 Kids.

Διαβάστε Επίσης

H σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού παρουσίασε μία limited συλλογή loungewear που φέρει την υπογραφή της, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών celebrities σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, στο κατάστημα μάλιστα που διατηρεί η Λένα Κριθαριώτη, αδερφή της διάσημης σχεδιάστριας, Σήλιας, με την οποία η Αλεξάνδρα Νίκα έχει στενές φιλικές σχέσεις.

Η 26χρονη καλλονή είχε φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της, ο οποίος έδωσε το παρών για να στηρίξει το νέο ξεκίνημα της συζύγου του, όπως αντίστοιχα κι εκείνη παρευρίσκεται στις δικές του σημαντικές στιγμές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, που βιώνει πλέον την απόλυτη ευτυχία με τον μονάκριβο γιο τους Βασίλη, πόζαρε αγκαλιά στις κάμερες, χαρίζοντας έτσι μερικά μοναδικά στιγμιότυπα, αφού αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που κοινές τους φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα η νεαρή καλλονή είχε στο πλευρό της και τα πρόσωπα της οικογένειάς της, την εντυπωσιακή μητέρα της, Μιράντα Πατέρα, αλλά και τα δύο αδέρφια της, Νταίζη και Παναγιώτη, με τους οποίους μοιράστηκε επίσης σπάνια τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Οι πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα

Στο event βρέθηκε η εκπομπή Happy Day, με τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο να αποσπά τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της Αλεξάνδρας Νίκα.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού μίλησε για τη νέα της συνεργασία, αλλά και για τον αγαπημένο της, λέγοντας: "Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν όσο ήμουν στο σπίτι, ότι θα ήταν κάτι όμορφο για την οικογένεια και για το παιδί. Τον Κωνσταντίνο τον συμβουλεύομαι γενικά για όλα, γιατί έχει πολύ ωραίο γούστο, και άποψη, και εμπειρία και με βοηθάει. Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά. Ο Κωνσταντίνος δουλεύει στο μαγαζί, οπότε προσπαθούμε να τον υποστηρίξουμε όπως μπορούμε. Όποτε έχω αντοχές, γιατί δεν κοιμάμαι πολύ, πηγαίνω να τον δω στο μαγαζί".

Διαβάστε Επίσης