Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά | Μαζί στην κορυφή του... τεχνητού κόσμου στο Ντουμπάι

Το ταξίδι του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά στο Ντουμπάι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά για τις ημέρες των γιορτών. Το διάσημο ζευγάρι ολοκληρώνοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην Αθήνα ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε στο Ντουμπάι, όπου απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες και στιγμές πολυτέλειας.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν το Μπουρτζ Χαλίφα, τον ουρανοξύστη που βρίσκεται μέσα στην πόλη Ντουμπάι και συγκεκριμένα στην ανατολική του πλευρά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο και στην ιστορία της ανθρωπότητας, με ύψος 828,5 μέτρα και 163 ορόφους.

Εκεί βρίσκεται και η κορυφή του τεχνητού κόσμου στο Ντουμπάι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανεβούν στα παρατηρητήρια (όπως το "At The Top" στον 124ο όροφο και ψηλότερα) για να δουν την εκπληκτική θέα της πόλης, των τεχνητών νησιών και της γύρω περιοχής, απολαμβάνοντας την εμπειρία της "κάθετης πόλης".

Από την κορυφή του τεχνητού κόσμου ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε τις ευχές του για τις φετινές γιορτές, έχοντας στο πλευρό του το κορίτσι του.

Με τη σειρά της και η Μαρία Aντωνά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της, δίνοντάς μας μια γεύση από το πώς τα περνά στις φετινές γιορτές της.

"Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία για όλο τον κόσμο. Εύχομαι αυτές οι μέρες να γεμίσουν τις καρδιές μας με αγάπη, φως και χαμόγελα. Να κρατήσουμε ό,τι μας ενώνει και να αφήσουμε πίσω ό,τι μας βαραίνει", ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Διαβάστε Επίσης