Follow us

Γιούλικα Σκαφιδά | Η γλυκιά αντίδραση του γιου της βλέποντάς τη να φτιάχνει παστίτσιο

Η Γιούλικα Σκαφιδά μαγειρεύει το αγαπημένο "μαμαδίστικο" φαγητό με θεατή τον μικρό της πρίγκιπα.

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram/youlika.skafida

Η Γιούλικα Σκαφιδά αγαπά να περνά εποικοδομητικά τον χρόνο της με τον αγαπημένο της γιο, φροντίζοντας να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στην ενασχόληση μαζί του. Από τις τελευταίες αναρτήσεις της μάλιστα, φαίνεται πως μαμά και γιος έχουν αποκτήσει πια αγαπημένη συνήθεια, με την ηθοποιό να θέλει να μεταδώσει την αγάπη της για τη μαγερική στο αγόρι της.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα με τον γλυκό της Άγγελο, η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε αυτήν τη φορά ένα βίντεο από την κουζίνα του σπιτιού τους, με εκείνη να έχει αφοσιωθεί στο νόστιμο παστίτσιο που ετοιμαζόταν να βάλει στον φούρνο και τον μικρό της πρίγκιπα να την παρακολουθεί με προσήλωση, έχοντας μαζί του τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Διαβάστε Επίσης

"Έίμαι η αγαπημένη του σεφ", παραδέχτηκε μάλιστα η γνωστή ηθοποιός στην ανάρτησή της, με το αγόρι της να ακούγεται στο βίντεο να απαντά καταφατικά με τη γλυκιά φωνούλα του στις ερωτήσεις που του κάνει η μαμά του αναφορικά με το αν του αρέσει η γευστική δημιουργία που βλέπει.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μάλιστα ακούγεται ταυτόχρονα να τονίζει στον γιο της πόσο σημαντικό είναι το στρώσιμο της μπεσαμέλ για να βγει νόστιμο το παστίτσιο, ενθαρρύνοντας την ενασχόλησή του με τη μαγειρική ήδη από πολύ νωρίς.

Ο λόγος που αισθάνεται ενοχικά ως μητέρα

Η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε πρόσφατα μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή με τον γιο της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ παράλληλα έθεσε ένα ζήτημα που προβληματίζει πολλές μανούλες, την ενοχή λόγω της έλλειψης αρκετού ποιοτικού χρόνου με τα παιδιά τους.

Στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που τη δείχνει να κοιμάται αγκαλιά με τον μικρό Άγγελο, έγραψε: "Άκουσα αυτό το τραγούδι σήμερα το πρωί καθοδόν για το γύρισμα. 6 το πρωί. Νύχτα έξω. Σκέφτηκα τον Άγγελο που άφησα πίσω κοιμισμένο-αστείο το πως μεταφράζεις τα τραγούδια μέσα στα χρόνια- Τρίτη μέρα που τον καλημερίζω κοιμισμένο νωρίς το πρωί και τον βρίσκω ξανά κοιμισμένο το βράδυ πια. Η ενοχή της μαμάς που λείπει στη δουλειά είναι άραγε κάτι που μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι; Η φωτό είναι από την Κυριακή μας που την περάσαμε χεράκι χεράκι ακόμα και στον μεσημεριανό ύπνο."

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr