Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη και δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Πολλά ήταν τα αγαπημένα της πρόσωπα που έσπευσαν να της εκφράσουν την αγάπη τους με τρυφερές αναρτήσεις στο instagram, ανάμεσά τους και η πρωτότοκη κόρη της, Έλενα Ταρασιάδη.
Με τη σειρά του ο αγαπημένος της φίλος Λάμπρος Κωνσταντάρας ανήρτησε στα social μία φωτογραφία από τα νεανικά τους χρόνια, όπου οι δυο τους φαίνονται να ποζάρουν αγκαλιά σε κοινές τους διακοπές στις Κυκλάδες.
Ο γνωστός παρουσιαστής διακρίνεται να φορά ένα t-shirt με jacket, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη ένα χαλαρό τζιν με μπαντάνα στα μαλλιά, χαμογελώντας πλάι στον καλό της φίλο. "Μωράκια", σημείωσε μάλιστα ο παρουσιαστής στη φωτογραφία τους, τονίζοντας πόσο διαφορετικοί έδειχναν οι δυο τους 20 χρόνια πριν.
Η στενή φιλία των δυο δημοσιογράφων φαίνεται λοιπόν πως μετρά αρκετά χρόνια, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό της δημοσιογράφου σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο μετά τον χωρισμό της.
Η κοινή παρουσία σε θεατρική βραδιά
Το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου η Δέσποινα Καμπούρη έδωσε το παρών σε θεατρική βραδιά μαζί με πολλούς ακόμη celebrities, πραγματοποιώντας μάλιστα μία από τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της με τον επί χρόνια σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη.
Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ για την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου "Hotel Amour", το οποίο φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Σμαράγδας Καρύδη. Μαζί της μάλιστα έδωσε το παρών και η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, με την οποία διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια και οι κοινές τους έξοδοι είναι συχνό φαινόμενο.
Οι δυο γυναίκες φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, ενώ μαζί τους στα φωτογραφικά φλας πόζαρε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί επίσης συχνές εξόδους με τη Δέσποινα Καμπούρη και άλλα πρόσωπα του φιλικού δημοσιογραφικού τους κύκλου.